hej

jag dissar valborg för att sy istället. ska ha en kollektion färdigsydd inom två veckor...kul tjej!

290411


idag hade vi mösspåtagning. vi spelade kubb, kom tvåa, sjöng falsksång på trappan och fikade i gräset. så himla mysigt och fint. vädret var underbart också så det var inte heller helt fel. bra dag helt enkelt!
förresten har jag massa ångest inför att sluta skolan. känns som att man har arbetslöshet att se fram emot, eftersom att jag inte har sökt in till någon vidare utbildning. vet inte vad jag ska söka! man ska väl inte va bitter, nej jag ska söka jobb. måste få ett jobb. bajs.

köpenhamn


köpenhamn, tåg, arg mamma som egentligen inte är arg

cherry
under påsklovet var jag i malmö och köpenhamn med min familj i några dagar. det var nog dom varmaste aprildagarna jag vart med om i mitt liv hittils. ska lägga upp fler bilder från malmö och köpenhamn sedan.

CurreIdag dog min kära lilla kanin Curre. Curre har funnits i mitt liv i nio år och har haft en viktig plats i mitt hjärta. Han har alltid funnits där, så det är svårt för mig att se ett liv utan honom. Jag fick honom när jag var nio och han har tröstat mig många gånger när jag var ledsen, då brukade jag hålla honom i min famn och borra in ansiktet i hans mjuka päls. Curre var en speciell liten parvel och hade lika mycket personlighet som en katt eller hund. 
Älskade curre vila i frid och hoppas du får en fin plats i kaninhimlen. 

010411

nu har jag hängt i soffan i 5 timmar. det första jag gjorde när jag kom hem var att sätta mig och kolla på en film, sen somnade jag som jag jämnt gör nu för tiden. igår var jag på en kompis studentskiva och lånade min farfars lägenhet som stod tom, för att jag skulle ha närmare till skolan. kom iväg till skolan i alla fall! vi hade sånglektion idag inför mösspåtagningen, med sångpedagog och allt. vår skola går in sjukt mycket för det här. tråkigaste inlägget evver.

RSS 2.0