a hesitating cloud of despair

det finns så mycket du kan göra
du har hela livet framför dig
ibland känns framtiden som ett gapande hål
kanske kastar jag mig ut men vet inte var jag hamnar
varför är livet så hårt frågade någon
tror du på ödet?
tänk om det finns en färdigskriven plan åt alla
så möts vi igen om 10 år

250211hej helg! hej lov! jag välkommnar er med öppna armar.


ett rum


mitt projekt


210211

hej.
i lördags insåg jag för sista gången, eftersom att jag egentligen alltid vetat men inte riktigt haft ett självklart själ att hata, hur fullkomligt tragiskt södertäljes nattliv är. okej början av kvällen var mysig, vi var hemma hos dinah, spelade spel, åt massvis och kollade lite på melodifestivalen. men sen tog vi det dumma beslutet att dra vidare ut...ingen av oss hade pengar, men vadå tänkte vi, man ska väl kunna ha kul utan alkohol?
min tjugolapp gick till att hänga in jackan, sen satt vi som tre panelhönor och blängde surt på alla som gav oss en blick. tydligen var det karokekväll också och en liten gubbe sprang runt och sjöng typ arvingarna..
sen gick vi upp för att dansa, men istället betraktade vi en polack som dansade lustigt för sig själv och ett par som porrdansade (de var typ de enda som dansade). då insåg jag hur tragiskt och smutsigt allt såg ut från ett nyktert perspektiv. har aldrig känt mig drygare någonsin. men jag orkade inte ens låtsas. en stor mansmage som blottades fick bägaren att rinna över.
sen drog vi hem med nattbussen och kallt var det! 20 minus. när jag hoppade av bussen så spang jag hela vägen hem, eftersom att jag har fått för mig att om jag går så kan jag helt plötsligt bli jättetrött och sen somna och frysa ihjäl. jag vet inte var jag har fått det ifrån. tror det var någon tidningsartikel. stört.


180211
fy för denna kyla! nu kan väl ändå vintern vara över. hatar att ständigt frysa och gå runt med tre lager kläder inomhus. hatar att mina händer alltid är kalla och blir blåaktiga och torra. finns ganska mycket att klaga på, fast en del saker är fina ändå.

110211
RSS 2.0